VIGTIG INFO FRA ROSA DAGSKOLE!!!!!!!!!

STUDIETUREN TIL Schwerin MED JAN & DORRIT UGE 20 - MANDAG 16.5. TIL fredag 20. maj.2022!!

Vi håber på , at Corona pandemien er helt under kontrol til den tid!

Introduktionsaften mandag den 8/8/22 kl. 19 - 21  -  Skolestart tirsdag 9.8.22 kl. 08.20

Denne aften kan elever, familie, pædagoger og lærere møde hinanden under hyggelige former til en kop kaffe eller te og småkager. På mødet vil der være mulighed for at tale om, hvad du ønsker det kommende skoleår. De mange tilbud der gives i løbet af skoleåret, vil blive gennemgået. Denne aften kan du sikre dig pladser på de ture og aktiviteter, som du gerne vil deltage i.

Det er vigtigt at møde, fordi vi giver masser af praktiske oplysninger for det kommende skoleåret under mødet.

HUSK Dagskolen begynder tirsdag den 9.8.2022 kl. 08.20 til 13.30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VI KØRER IGEN PÅ FULD KRAFT PÅ ROSA DAGSKOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BEMÆRK! -  HVIS DER ER PLADS, OPTAGES DER ELEVER TIL ROSA DAGSKOLE I LØBET AF SKOLEÅRET!

dof